Odobren projekt Kreativno online

 
Kreativno online naziv je odobrenog projekta pod oznakom UP-02.1.1.14.0041 prijavljenog od KUD-a „Zagorec“ Radoboj u partnerstvu s Općinom Radoboj i Muzejom Radboa. Projekt je prijavljen na poziv Umjetnost i kultura online (UP.02.1.1.14.) objavljen od strane Ministarstva kulture i medija. Projektni je prijedlog odobren za financiranje temeljem Odluke o financiranju od 8. ožujka 2021. godine. Vrijednost projekta iznosi 347.715,13 kuna i u potpunosti se financira iz Europskog socijalnog fonda.
Jednogodišnji projekt Kreativno online namijenjen je starijima od 54 godine i mladima do 25 godina s područja Radoboja i okolice čiji je interes likovna, dramska, glazbena i filmska umjetnost i kulturna baština.
Mladi do 25 godina i stariji od 54 godine s prostora Radoboja i okolice uključite se u besplatne online aktivnosti i steknite neformalna znanja iz likovne, dramske, glazbene i filmske umjetnosti, kulturne baštine i još puno zanimljivih i kreativnih radionica koje Vas očekuju na video platformama!
Prijave i odabir željenih radionica obavljati će se putem web stranice www.kudzagorec.hr . U izborniku stranice svi zainteresirani stariji od 54 godine i mlađi od 25 godina odabiru link Prijavnice za radionice sukladno svojoj dobi, popunjavaju prijavnicu i odabiru željenu radionicu ili više radionica. Nakon obrade prijavnica, buduće polaznike radionica kontaktirati će voditelj radionica i kreće se sa održavanjem radionica!
Budite i vi dio projekta Kreativno online, svi mladi do 25 godina i stariji od 54 godine prijavite se i budite dio kulturnog i kreativnog stvaralaštva!